Adrona

ADRONA proizvodi sustave za pročišćavanje vode uz kompletan asortiman sustava za reverznu osmozu, čistu i ultračistu vodu prema međunarodnim standardima kvalitete.

Posjetite stranice proizvođača 

Adrona

AGI Group

AGI Group je vodeći pružatelj rješenja za širok raspon primjena kemijske obrade. Vodeća su kompanija za preciznu opremu za obradu stakla i brzo rastemo osnivanjem podružnica i proizvodnih pogona širom svijeta.
Staklo i kvarc su u srcu naših proizvoda. Ističemo se u onome što radimo usvajanjem inovativnosti, iskrenosti i napretka – naše tri temeljne vrijednosti – kao naših vodećih načela.

Posjetite stranice proizvođača 

AGI Group logo

Alliance Bio Expertise

Tvrtka A.B.E. ima u ponudi kompletan asortiman Lab automatizacije za pripremu uzoraka hrane, pripremu medija i uzorkovanje zraka. U ponudi su gravimetrijski razrjeđivači (Diluwel), preparatori medija (Mediawel 10, 20, 30), punjači petrijevih zdjelica (Distriwell), peristaltičke pumpe, punila za tube i boce, mediji za dehidraciju, vrećice za razrjeđivanje (Baggywel, uzorkivač zraka (Airwel), laboratorijski blender (Mixwel).

Posjetite stranice proizvođača 

Alliance Bio Expertise

AMETEK BROOKFIELD

Brookfield je svjetski standard u mjerenju viskoznosti više od 85 godina. Njihov portfelj koji se širi uključuje instrumente za analizu teksture, vlage, toksičnih plinova i praha za točna mjerenja karakterizacije materijala, što naše instrumente čini idealnim za primjene u mnogim industrijama.

Posjetite stranice proizvođača 

Binder

BINDER je najveći svjetski stručnjak za simulacijske komore za znanstvene i industrijske laboratorije. Najpoznatiji proizvodi su komore za rast (CO2 inkubatori, standardni inkubatori, inkubatori s hlađenjem, sa svjetlom, svjetlom i vlagom, komore za skladištenje (zamrzivači ultra niske temperature, od -90 do -40 °C), komore za grijanje i sušenje (s prirodnom i prisilnom konvekcijom), komore za sigurno sušenje, komore za vakuum sušenje (za nezapaljiva i zapaljiva otapala), te konstantne i dinamičke klimatske komore.

Posjetite stranice proizvođača

Binder

BIOMAXIMA

BioMaxima S.A. je poljska tvrtka uvrštena na GPW Main Market, proizvođač mikrobioloških podloga kao i širokog spektra reagensa i in vitro dijagnostičke opreme.
Ponuda BioMaxima uključuje sljedeće glavne grupe proizvoda: mikrobiološki mediji, sustavi za testiranje osjetljivosti na antibiotike (AST), dijagnostički reagensi za ispitivanje biokemijskih parametara krvi i drugih tjelesnih tekućina uz analizatore, brzi dijagnostički testovi za otkrivanje zaraznih bolesti, tumorski markeri, markeri infarkta miokarda, lijekovi, sustavi za analizu urina, hematološki reagensi zajedno s analizatorima, ionski selektivni analizatori s reagensima, imunološki analizator srčanih markera s reagensima, mjerači glukoze za profesionalnu upotrebu, analizatori za gasometrijske i kritične pretrage krvi.

Posjetite stranice proizvođača

Brand

BRAND je njemačka tvrtka i svjetska referenca za precizna volumetrijska mjerenja i plastični laboratorijski materijal. Razvijanjem novih proizvoda, traže se rješenja koja će vaš rad učiniti jednostavnijim, lakšim i učinkovitijima. BRAND pokriva široku paletu uređaja za rukovanje tekućinama, plastičnog potrošnog materijala, volumetrijskih uređaja, opreme za mjerenje gustoće, opreme za kliničke laboratorije i generalne laboratorijske opreme.

Posjetite stranice proizvođača

brand.de

BWB Technologies

BWB Technologies stručnjaci su za plamenu fotometriju. U ponudi imaju plamene fotometre za simultano određivanje Na, K, Li, Ca i Ba. Jednostavno su i pouzdano rješenje za određivanje kationa u tlu, vodi ili eluatu s granicama detekcije: Natrij/Kalij 0,02 mg/L; Litij 0,05 mg/L; Kalcij 1.0 mg/L; Barij 10 mg/L.

Posjetite stranice proizvođača

BWB TECHNOLOGIES logo

CRUMA

Cruma zaštitni kabineti pružaju zaštitu operateru u laboratoriju i zaštititu okoliša kroz poboljšane inovacije i razvoj novih proizvoda.

Posjetite stranice proizvođača

CRUMA logo

EUROMEX

Euromex vodeći je proizvođač mikroskopa i drugih optičkih instrumenata te je postao svjetski dobavljač bioloških i stereo mikroskopa. U ponudi su ispravni mikroskopi, stereo, invertirani, mikroskopi s faznim kontrastom, fluorescentni, polarizacijski, dark field mikroskopi te ostali dodaci za mikroskope.

Posjetite stranice proizvođača

Euromex

GRAM BIOLINE

Gram BioLine je desetljećima poznat po svojim rashladnim rješenjima profesionalne kvalitete. Proizvode karakterizira njihova visoka pouzdanost jer su hladnjaci i zamrzivači visokih performansi ključni za čuvanje osjetljivog materijala unutar pažljivo kontroliranih parametara skladištenja. U ponudi imaju laboratorijske hladnjake, medicinske zamrzivače, rashladne uređaje za duboko hlađenje, sustave za praćenje, hladnjake i zamrzivače za čuvanje krvi i krvnih pripravaka, plasma shock zamrzivače.

Posjetite stranice proizvođača

Gram

Heidolph

Heidolph Instruments vodeća je korporacija u proizvodnji vrhunske laboratorijske opreme zbog preciznosti i pouzdanosti prizvoda.
U ponudi imaju razne modele su rotavapora, magnetskih i stupnih miješalica, tresilica i peristaltičkih pumpi.

Posjetite stranice proizvođača

heidolph

HORIBA

HORIBA Grupa nudi široku lepezu instrumenata i sustava za primjene u rasponu procesa i praćenja okoliša, in vitro medicinske dijagnostike, proizvodnje poluvodiča i mjeriteljstva, do širokog spektra znanstvenih istraživanja i razvoja i QC mjerenja. Dokazana kvaliteta i pouzdana izvedba uspostavili su široko povjerenje u marku HORIBA.

Posjetite stranice proizvođača

HORIBA logo

JULABO

JULABO već više od 50 godina postavlja nove standarde u kontroli temperature tekućina. Pravo mjesto za visokokvalitetna, pouzdana i moćna rješenja za kontrolu temperature.
Nude vodene kupelji, vodene kupelji tresilice, cirkulatori s otvorenom kupelji, grijući uranjajući cirkulatori, kupelji za kapilarne viskozimetre, cirkulatori za hlađenje i zagrijavanje, kriostati, hladnjaci s recirkulacijom, termostatski reaktori, laboratorijski kontroleri i programatori.

Posjetite stranice proizvođača

Julabo logo

KAMBIČ

Kambič je slovenska tvrtka s tradicijom razvoja, proizvodnje, montaže i ispitivanja zahtjevnije laboratorijske i procesne opreme. Svojim proizvodima, rješenjima i uslugama prisutni su u svim granama industrije, gdje se koriste aplikacije s preciznom kontrolom temperature, relativne vlažnosti zraka, tlaka, vakuuma ili koncentracije plina (N2, O2). U njihovom asortimanu su klima uređaji, walk-in klima uređaji, klima komore po narudžbi, temperaturne komore, komore za rast, sušionici i vakuum sušionici, liofilizatori, ostala procesna oprema, oprema za kalibraciju.

Posjetite stranice proizvođača

Kambič logo

KC Denmark

KC Denmark A/S tvrtka specijalizirana za razvoj različitih vrsta opreme za uzorkovanje za oceanografska istraživanja, istraživanja okoliša i onečišćenja.
KC zalihe uključuju: Opremu za biološko uzorkovanje, Corers kutiju, CTD-Vitla, vitla i male dizalice za plovila svih veličina, oprema za istraživanje dubokog mora, bušilice za dno s okvirom, indikatori sile strujanja hemisfere, više stanica za uzorkovanje vode, peristaltičke pumpe, mreže za plankton svih veličina, pumpe za mikro plastiku

Posjetite stranice proizvođača

KC Denmark logo

LAB INTERIOR

LABINTERIOR u svom prodajnom programu nudi: laboratorijske skladišne jedinice, digestore, servisne sustave, lokalne ekstrakcijske sustave, ormare posebne namjene za skladištenje opasnih materijala i visoko korozivnih tvari, sigurnosne ormare i druge tehnološke elemente.

Posjetite stranice proizvođača

LAB INTERIOR logo

LaboGene

LaboGene je danska tvrtka s više od 50 godina iskustva u dizajnu, proizvodnji i servisu znanstvene opreme za znanstvena i medicinska istraživanja, farmaceutsku kontrolu kvalitete i testiranje. Poznati su liofilizatorima kapaciteta od 4, 9 i 15 litara koji dolaze s temperaturama kondenzatora od – 55 °C, – 95 °C, – 100 °C ili -110 °C.

Posjetite stranice proizvođača

LABOGENE logo

LAMY RHEOLOGY

LAMY RHEOLOGY je prvi francuski proizvođač mjernih instrumenata za laboratorije, istraživanje i industriju. Najpoznatiji proizvodi su viskozimetri, industrijski viskozimetri, reometri, analizator teksture, kontrola temperature, sonde za analizator teksture ulja, ćelije za analizator teksture.

Posjetite stranice proizvođača

LAMY RHEOLOGY logo

LOGAN INSTRUMENTS

Logan Instruments je vodeći proizvođač laboratorijskih instrumenata s fokusom na sustave za otapanje, fizičko i transdermalno testiranje za farmaceutsku i kozmetičku industriju. Ponosi se trima temeljnim konceptima koji su bili stupovi organizacije: inovacija, kvaliteta i usluga. Većina ovih instrumenata sadrži značajke koje su jedinstvene za tržište.

Posjetite stranice proizvođača

LOGAN INSTRUMENTS logo

LOVIBOND - AQUALYTIC

Lovibond Tintometer vodeći je dobavljač opreme za analizu vode u turističkom, ekološkom i industrijskom sektoru za precizno testiranje različitih vrsta vode: od bazena i lječilišta, pitke, podzemne vode i otpadne vode, do rashladne i kotlovske vode. Kako bi se omogućilo brzo i precizno mjerenje parametara od kiselosti do cinka u ponudi imaju raspon fotometara, komparatora i testnih setova kombiniranih sa stabilnošću i kvalitetom Lovibond reagensa.

Posjetite stranice proizvođača

Lovibond

Normax

Normax je proizvođač staklenog laboratorijskog posuđa uz asortiman plastičnog pribora.
Kontrolira širok raspon tehnologija za obradu staklenih cijevi i staklenih ploča, kao i različite tehnike proizvodnje topljenog stakla. Također, poznat je po proizvodnji nestandardnog laboratorijskog posuđa na vaš zahtijev.

Posjetite stranice proizvođača

NORMAX logo

PARR

Parr Instrument Company je korporacija koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i prodajom laboratorijskih instrumenata i aparata za testiranje goriva i za provođenje kemijskih reakcija i testova pod toplinom i pritiskom.

Posjetite stranice proizvođača

PARR logo

PAXXO

PAXXO je tvrtka u koja je osnovana u Švedskoj. Njihova poslovna misija je razviti i proizvesti održivi sustav pakiranja u vrećice – Longopac. Sustav Paxxo Longopac omogućuje pametnije rukovanje otpadom i inovativne aplikacije za pakiranje stvarajući pametnija i bolja radna okruženja za profesionalce.

Posjetite stranice proizvođača

PAXXO logo

PRECISA

Precisa razvija i proizvodi najbolje vage i opremu te vrste na svijetu. S poznatom švicarskom kvalitetom i preciznošću, Precisa je globalno priznata kao jedna od vodećih tvrtki za proizvodnju vaga.
U ponudi imaju tehničke vage, analitičke vage, industrijske vage, vlagomjere, peći s integriranom vagom za pripremu žarenog ostatka.

Posjetite stranice proizvođača

PRECISA logo

SCHUETT-BIOTEC

SCHUETT- BIOTEC asortiman uključuje opremu i potrošni materijal za biotehnologiju, mikrobiologiju i molekularnu biologiju vlastite proizvodnje. U ponudi su senzorski plamenici, plamenici za sterilizaciju, oprema za sterilizaciju eza, brojači kolonija i ostali mikrobiološki pribor.

Posjetite stranice proizvođača

schuett biotec logo

SHODEX

Shodex je specijalist za kromatografske kolone na bazi polimera. U ponudi su OEM kolone za proizvođače instrumenata za ionsku kromatografiju i HPLC, stacionarne faze za kromatografske kolone, detektori za HPLC i IR sustave.

Posjetite stranice proizvođača

Shodex logo

SHP STERILTECHNIK AG

SHP Steriltechnik AG je tvrtka koja je već nekoliko godina na tržištu u području uređaja za parnu sterilizaciju- autoklava serije Laboklav.
Brojna ulaganja u istraživanje i razvoj na području razvoja proizvoda dovela su do još jednog proizvoda osnovne infrastrukture- magnetskih miješalica serije Labomag.

Posjetite stranice proizvođača

SHP steriltechnik logo

SIGMA

Sigma Laboratory Centrifuges vodeći je svjetski proizvođač laboratorijskih centrifuga. Sigma nudi širok spektar laboratorijskih centrifuga, rotora s fiksnim kutom i rotora koji se zakreću i pribora. Područja primjene uključuju farmaceutska istraživanja, biotehnologiju, medicinsku analitiku, analitiku okoliša, analize nafte i mnoga druga područja.
Sigma centrifuge poznate su po svojim performansama i pouzdanosti, kao i po visokom standardu sigurnosti. Sigma ima pravo rješenje za svaku specifičnu potrebu kupca – kompaktne male centrifuge, centrifuge velike brzine ili samostalne centrifuge, rashlađene ili nerashlađene, grijane ili posebno tihe.

Posjetite stranice proizvođača

SIGMA logo

SYRRIS- AGI

Syrris je vodeći svjetski proizvođač reaktora i automatiziranih procesa za istraživanje i razvoj u kemijskoj i farmaceutskoj industriji. Syrris proizvodi su namijenjeni za uporabu različitih aplikacija uključujući procesnu, istraživačku, kristalizacijsku, sigurnosnu, scale-up i mnoge druge .
Syrris je od nedavno dio AGI Group koji je vodeći pružatelj rješenja za širok raspon metoda kemijske obrade.

Posjetite stranice proizvođača

SYRRIS logo

VACUUBRAND

VACUUBRAND proizvodi najopsežniji asortiman vakuumskih pumpi, mjerača i kontrolera vakuuma za laboratorijsku upotrebu. Asortiman proizvoda uključuje kemijske, uljne i hibridne pumpe, sustave za usisavanje tekućine kao i kompletne pumpne jedinice, fleksibilne vakuumske sustave i rješenja za lokalne mreže. Modularni vakuumski sustavi zadovoljavaju tehničke i ekonomske zahtjeve za stvaranje vakuuma, kao i ekološke kriterije u izvanrednoj mjeri.

Posjetite stranice proizvođača

VACUUBRAND logo

Zirbus

ZIRBUS je tvrtka specijalizirana za autoklave, sterilizatore i liofilizatore, inženjering pod visokim pritiskom za laboratorije, proizvodnju i istraživanje.
Ispunjavaju sve zahtjeve kupaca, a u ponudi se može naći široki raspon od stolnih autoklava do velikih i visokotlačnih modela. Kako bi zadovoljili potrebe kupaca za liofilizacijom, nude niz sustava za sušenje i smrzavanje, vakuumske sušare, rotacijske sušara i liofilizatore, ovisno o vrsti i količini uzoraka koje treba sušiti.

Posjetite stranice proizvođača

Proizvođači