Vi znate što trebate i želite, a mi smo tu da pomognemo pronaći najbolje rješenje za vaše potrebe.

Naša stručnost, iskustvo i poznavanje svih laboratorijskih procesa, kao i naše redovito praćenje i edukacije o najmodernijim tehnologijama i novostima na svjetskom tržištu laboratorijske opreme, garancija su da ćemo ponuditi najadekvatniju i najoptimalniju opremu za vaš laboratorij.

Naravano, nakon kupoprodaje ne ostajete sami. U nama imate punu podršku, od instalacije i validacije, do servisa i održavanja vaše nove opreme.

demo01-img-02

Savjetovanje i projektiranje

Rješavamo nedoumice i nepoznanice koje imate u vezi vašeg budućeg, ali i sadašnjeg Laboratorija

13 godina iskustva

više od 10000 odrađenih servisa, instalacija, kvalifikacija i umjeravanja

25 +

EU-renomiranih proizvođača

3000 +

Artikala na skladištu

529 +

Umjeravanja

320

Zadovoljnih klijenata

Zašto odabrati nas?

Saznaj koje sve usluge nudimo
za najbolji laboratorij

Prodaja

Tvrtka Ohm LAB zastupa tridesetak zapadnoeuropskih proizvođača laboratorijske opreme vrhunske kvalitete, koji su vam zasigurno već dobro poznati. Naš prodajni tim redovito posjećuje edukacije i seminare kod samih proizvođača, u njihovim proizvodnim pogonima, kako bi se detaljno i redovito upoznali sa svim novitetima na tržištu. Od jednostavnog, potrošnog laboratorijskog materijala i laboratorijskog posuđa pa do najsofisticiranijih uređaja i laboratorijske opreme, naš prodajni tim prezentirat će vam na vaš poziv u vašem laboratoriju. Dakako, ukoliko ga tek gradite, nudimo vam i široku paletu laboratorijskog namještaja. Ukratko, sigurni smo da bez obzira na vrstu vašeg laboratorija, ne postoji oprema koju trebate, a da je mi nismo u mogućnosti ponuditi i to po najpovoljnijim cijenama.

Instalacija i servis

Jednako kao i članovi našeg prodajnog tima, tako i naši serviseri redovito diljem Europe posjećuju servisne edukacije i razne certificirane seminare u tvornicama proizvođača koje zastupamo na hrvatskom tržištu. Osim širine znanja i detaljnog poznavanja opreme, profesionalnost, preciznost i konstantna raspoloživost našeg servisnog tima garancija su da će vaša nova oprema biti ispravno instalirana te redovito održavana i servisirana na stručan, ovlašten način. I što je najbitnije: brzo i efikasno.

Laboratorij

Ohm LAB d.o.o. Laboratorij akreditirani je umjerni laboratorij prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2017 od strane Hrvatske akreditacijske agencije u području opisanom u prilogu Potvrde o akreditaciji broj 2580.

Projektiranje

Osim prodaje, instalacije, servisa i usluge laboratorija na početku naše suradnje nudimo i projektiranje vašeg laboratorija. Uz stručni tim i savjetovanje nudimo lakši put od ideje do realizacije vašeg laboratorija.

O nama