Parametri
ABVT | fosfati | natrij | TOC |
acetaldehid | fruktoza | nitrati | tvrdoća |
aktivitet vode (aw) | glukoza | nitriti | ukupne kiseline |
Alkoholi | hlapive kiseline | nutrijenti | ukupne masti |
amino dušik | jabučna kiselina | pH | ukupni dušik (TON) |
aminokiseline | kalcij | piruvati | ukupni fosfor |
amonijak | kinetika zakiseljavanja | Proteini | ukupni fosfor |
askorbinska kiselina (vitamin C) | klorati | provodnost | ukupni SO2 |
bakar | kloridi | reducirajući šećeri | ukupni šećeri |
BOD | koagulacija | relativna vlažnost (rH) | ukupni ugljikohidrati |
bPK | kPK | saharoza | urea |
celuloza | limunska kiselina | slobodni SO2 | vinska kiselina |
CO2 | magnezij | sulfati | viskozitet (viskoznost) |
CO2, kolagen (hidroksiprolin) | masti | sulfidi | željezo |
COD | metali | šećeri | |
Dušik | mlječna kiselina | temperature | |
enzimatski šećeri | mutnoća | tiocijanati |