Facebook

O nama

Tvrtka Ohm LAB d.o.o. osnovana je 2009. godine. Smješteni smo u Zaboku, a djelujemo na području cijele Hrvatske i šire. Naša osnovna djelatnost uključuje prodaju, instalaciju, servis i validaciju laboratorijske opreme.

Naše usluge se temelje na izravnom kontaktu s klijentima: kroz individualni pristup Vama kao potencijalnom klijentu trudimo se pronaći i u Vaše poslovanje implementirati najbolju uslugu, s naglaskom na pronalaženju financijski i vremenski najpovoljnijeg rješenja.

Velika čast nam je, a i potvrda kvalitete, biti prodajni zastupnik brojnih renomiranih proizvođača: Adam Equipment, Astell Scientific, Binder GmbH, BWB Technologies, GS GLOVEBOX Systemtechnik GmbH, HORIBA UK Limited, Hoshizaki Europe B.V., IKA®-Werke GmbH & Co. KG, JULABO GmbH, LAMY RHEOLOGY, MARTIN CHRIST GmbH, MMM MEDCENTER GmbH, Nabertherm GmbH, Newsteo SAS, Novasina AG, Precisa Gravimetrics AG, SCHMIDT + HAENSCH GmbH & Co., SENTEK Ltd, SHODEX - SHOWA DENKO EUROPE GmbH, Sigma Laborzentrifugen GmbH, Smeg S.p.A., SnolTherm, Tecnosoft srl, , VACUUBRAND GmbH, VELP Scientifica.

U ponudi imamo široku lepezu uređaja za kemijski i mikrobiološki laboratorij, procesnu opremu, on-line analizatore i potrošni materijal. Svim kupcima pružamo post prodajnu podršku kao što su edukacija korisnika, aplikacijska rješenja, održavanje i servis opreme. Nudimo brzi (24/7) odgovor na servisne zahtjeve, sa preko 10 godina iskustva u održavanju laboratorijske opreme poznatih svjetskih proizvođača.

Kvalitetu naših usluga su prepoznale brojne tvrtke u Hrvatskoj, te među naše klijente možemo uvrstiti tvrtke kao što su Pliva, Fidelta, Genera, Belupo, Podravka, Dukat, PPK, Institut Ruđer Bošković, Hrvatske vode, INA, Lukaps, te zavodi za javna zdravstva, vodovodi i fakulteti širom Hrvatske i mnogi drugi.

Osim naših trenutnih klijenata, također održavamo kontakte sa svim ustanovama koje imaju potrebe za laboratorijskom opremom u namjeri da proširimo naše osnovno poslovanje. Javljamo se na javne natječaje, redovito posjećujemo potencijalne klijente, posjećujemo najveće svjetske sajmove u potrazi za novim dobavljačima, educiramo se u centrima naših dobavljača širom svijeta i reklamiramo se na internetu putem web stranice, oglašavanja itd.

U svrhu proširenja usluga i poboljšanja kvalitete dotičnih, osnovali smo 2013. godine Umjerni laboratorij Ohm LAB koji obavlja usluge za sljedeće metode/postupke: 

-             umjeravanje termometara s direktnim pokazivanjem

-             umjeravanje temperaturnih i klima komora

-             umjeravanje autoklava

-             umjeravanje pH metara

U današnjem dobu je bitno imati partnera koji Vam može pružiti adekvatnu uslugu i potporu te preuzeti odgovornost pravilnog odabira, implementacije i održavanja laboratorijske opreme. Kroz naš rad i iskustvo sa poslovnim korisnicima te konstantno vlastito obrazovanje i usavršavanje smatramo da smo takav tip partnera te Vam želimo ponuditi naše znanje, vrijeme i trud kako bismo riješili Vaše potrebe. U nama možete pronaći kvalitetnog i trajnog partnera koji će se brinuti o laboratorijskoj opremi implementiranoj u Vaše poslovanje, bilo da se radi o jednom uređaju ili kompleksnom sustavu.

NAŠE ZNANJE, VRIJEME I TRUD ZA RJEŠAVANJE VAŠIH POTREBA