Facebook

Novi BINDER CO2 inkubatori

Modeli CO2 inkubatora CB 260, CB-S 170 te CB-S 260 njemačkog proizvođača BINDER dobili su svoju novu verziju. Kako je BINDER tvrtka koja prati potrebe sadašnjeg i budućeg vremena te kontinuirano radi na unaprjeđenju svojih proizvoda, novo u svojoj ponudi nude CO2 inkubatore prikladne za uzgoj stanica. Novi CB 260 otvara nove mogućnosti stručnjacima za staničnu kulturu zahvaljajući Binderovom snažnom i jedinstvenom konceptu borbe protiv kontaminacije koja se ostvaruje sterilizacijom pomoću vrućeg zraka temperature od 180 °C.

Jednostavan, siguran i pouzdan, uz još više unutarnjeg prostora za rad na uzgoju stanica, BINDER-ovi programeri uspjeli su na tržište iznijeti još jednu komoru koja je u skladu sa trenutnim i budućim zahtjevima tržišta. Novi CB 260 pruža čak 27 % više prostora u odnosu na prethodnika. BINDER-ovi CO2 inkubatori osmišljeni su i dizajnirani na način da štede prostor i ne stvaraju buku te na taj način pružaju snažne te učinkovite performanse i služe kao pouzdan i točan laboratorijski partner. Dizajn bez ventilatora ne samo da smanjuje tehničku složenost, već također pridonosi sofisticiranom konceptu zagađenja. 

Komora bez nosača okvira te unutrašnja bez uglova i rubova omogućava jednostavnije čišćenje i održavanje. Snažna jedinica snage također je dostupna s unutarnjim vratima podijeljenim na osam dijelova. Ova opcija idealna je za paralelni rad na različitm staničnim kulturama, kao što je npr. autologna transplantacija hondrocita. Ova moderna metoda inženjeringa tkiva već duži niz godina uspješno se koristi u liječenju oštećenja hrskvavice u zglobu koljena. CB 260 može se opremiti i isporučiti s Oupravljačkim sustavim, ukoliko je potrebno. 

                     

           CB 260                                                        CB-S 170                                                      CB-S 260

Više informacija o cijeloj liniji CO2 inkubatora te ostalim BINDER proizvodima možete naći na stranicama proizvođača ili zatražiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.